Hämeen Aluetourit on saatu päätökseen

Jukka Mujunen

Golf Pirkkala, Himos Golf ja Lahden Golf isännöivät ja emännöivät kauden 2023  Hämeen Aluetourien kolmea osakilpailua, jotka on nyt pelattu.

Hämeen alueen kolmas osakilpailu käytiin tiistaina 1.8. Lahden Golfissa. Order of Merit pisteistä käytiin monessa sarjassa tiukka taistelu loppuun saakka, vaikka lähes kaatosateeksi yltynyt sade yritti latistaa tunnelmaa erityisesti miesten 50 ja 65-sarjoissa.

Golf Pirkkalan Asser Rissanen vei ylivoimaisen kokonaisvoiton M75-sarjassa voittamalla kaikki kolme osakilpailua, viimeisimmän tuloksella 66. M70-sarjassa Jari Lehmusvaara Kanavagolf Vääksystä nappasi voiton tuloksella 70 ja ohitti samalla joukon kilpakumppaneitaan sijoittumalla ensimmäiseksi OOM-pistetaulukossa. Kari Lähdekorpi Lakeside Golf Vammalasta voitti 3. osakilpailun M65-sarjassa tuloksella 68. Sarjan kokonaiskisan voiton varmisti kotikentällään Kalevi Nylund sijoittumalla kolmanneksi tuloksella 76. Sateen kurittamassa M50-sarjassa voittajaksi taisteli Aarne Kyläkallio Kanavagolf Vääksystä tuloksella 69. Sarjan kokonaisvoitosta käytiin tiukka kilpailu, jonka Jussi Heinilä Kanavagolf Vääksystä voitti pistein 57,7. Toiseksi sijoittui Nokia River Golfin Petri Vesa 57,5 pisteellä.

Naisten 65-sarjan voitti Pirkanmaan Golf ry:n Marja Leena Kärkkäinen tuloksella 70. Tuula Kemppi Golf Pirkkalasta sijoittui toiseksi tuloksella 71 ja varmisti samalla kokonaiskisan voiton itselleen. Golf Pirkkalan Birgitta Hyväri N50-sarjassa voitti 3. osakilpailun tuloksella 69 ja voitti sarjan kokonaiskisan selkeällä piste-erolla.

Kolmannen ja tämän kesän viimeisen osakilpailun kaikki tulokset näkyvät SGS:n GolfBoxissa

Order of Merit taulukot jokaiselta alueelta ja jokaisesta sarjasta löytyvät TÄÄLTÄ.

Lahden Golf vastasi kisajärjestelyistä rutiinilla, joten kaikki toimi niin kuin pitikin. Kiitokset kaikille osakilpailukentille - Golf Pirkkala, Himos Golf ja Lahden Golf - sujuvasta yhteistyöstä. Samoin kiitokset kaikille kisoihin osallistuneille.

Jäljellä on tänä kesänä enää Nokia River Golfissa lauantaina 2.9. pelattava finaali, johon kutsut sähköpostitetaan ennen kuukauden puoltaväliä.