Seniorigolfarin syysnumeron lopettaminen syksystä 2019 alkaen

Syyskuussa putoaa myös Seniorigolfari-lehti
Syyskuussa putoaa myös Seniorigolfari-lehti

Syksyn lehti ei enää ilmesty

SGS:n hallitus on päättänyt, että Seniorigolfari lehden syksyn numeroita ei enää jatkossa tehdä. Päätöksen taustalla on lehden painattamisen ja postittamisen kustannukset, jotka ovat yksittäisenä kulueränä varsin merkittäviä koko yhdistyksen kannalta. Jäsenmäärän kasvun pysähdyttyä ensi kertaa koko SGS:n historian aikana on aika paneutua tarkastelemaan kriittisesti meidän kulurakennetta ja löytää sieltä selkeitä ja merkittäviä säästökohteita, joista tuo Seniorigolfari on kustannusvaikutuksiltaan varsin suuri.
Syksyn lehdessähän meillä on ollut pääasiallisesta yhteenveto kesän kilpailuista ja muista tapahtumista. Tämä sama tietohan on ollut kesän mittaan myös omilla kotisivuillamme ja mahdollisesti välittynyt koteihin myös Uutiskirjeissä.
Kilpailujen osalta olemme kehittäneet käytössämme olevaa Golfbox-järjestelmää siten, että olemme vieneet kaikki vastuullamme olevat kilpailut sinne, jolloin halukkaiden on helppo katsella sieltä tulevia kilpailuita sekä selailla kilpailutuloksia meneillään olevan vuoden osalta tai aikaisempina vuosina pelattujen kilpailujen tuloksia ja rankingejä.

Tavoitteenamme on edelleen kehittää kotisivuilla tapahtuvaa tiedottamista siten, että kaikki halukkaat löytävät sieltä mielenkiintoista ja ajankohtaista tietoa.

Kauden päätteeksi tulemme keräämään kotisivuille infopaketteja liittyen juuri tuossa Seniorigolfarin syysnumerossa oleviin asiakokonaisuuksiin. Yhteenvedot eri toureista, SM-kisoista, EM-kisoista, jäsenpalveluista, jäsenmatkoista jne.

Uskomme, että tämä ratkaisu on kaikkien jäsentemme etujen mukaista ja pystymme tulevaisuudessa toimimaan kustannustehokkaasti ja panostamaan meille tärkeisiin osa-alueisiin, kuten jäsenpalvelut ja siellä erityisesti pelioikeudet jne. sekä ylläpitämään ja kehittämään nykyistä kilpailutoimintaa.

Kevään Seniorigolfari ja sen mukana lähetetty kilpailukalenteri, jäsenkortti ja muu mahdollinen materiaali jatkuu luonnollisesti entisellään.

Hyvää alkanutta golfkautta 2019

Terveisin Heikki Hallaranta
Kuvan muokkaus, Jere Santanen