Marika Soravuo otti uusinnan jälkeen ensimmäiseen voittonsa FST:llä, Mimi Skog pelasi toisena päivänä kentän paariin ja Anne Nurminen teki holarin

Voittajat rivissä
Voittajat rivissä
  • Voittajat rivissä
  • Anne Nurminen ja onnenpallo
  • Siellä se pallo on...
  • Pienet birdiet

”Olipa viikonloppu” totesi lauantaina kisan neljännessä lähdössä startannut Sarfvikin Anne Nurminen tehtyään Pickala Parkin lähes 140 metrisellä 6. väylällä holarin. Kyseessä oli Annen kolmas ässä. HIO auttoi tuloksen teossa niin, että Anne voitti N50 FST:llä nyt ensimmäistä kertaa jaetun järjestävän seuran lahjoittaman parhaan tasoituksellisen tuloksen palkinnon kahden lyönnin kaulalla.

Toinen kisan vow-juttu oli Mimi Skogin par-tulos sunnuntaina. Toinen ihannelukema hänen golfurallaan. Väylällä 13 Mimillä kävi jo mielessä, että tulossa on hyvä kierros. ”Väylän 16 jälkeen alkoi taistelu pään sisällä, ja tällä kertaa onnistuin pitämään kallon kylmänä” iloitsi Mimi. Kisaa edeltäneet hyvät kierrokset olivat antaneet uskoa onnistumiseen. Paariin tarvittiin kaikki väyläosumat, 14 greeniä ja 32 puttia.

Kylmäverinen, mutta lämminhenkinen kamppailu käytiin sunnuntaina kärki- ryhmässä Minna Kaarnalahden ja Marika Soravuon välillä. - Allekirjoittaja oli lauantain kuuman putterin ansiosta paalupaikalla, mutta torkahti hieman pyhän puolivälissä. Minnan ja Marikan kaksintaistelu jatkui ensimmäiselle uusintareiälle, ja päättyi Marikan birdieen. Taitavaa pelaamista molemmilta: systemaattisen harjoittelun tuomaa varmuutta ja kilpailukokemuksen myötä syntynyttä rentoutta on sivustakatsojan kiteytys.

9 kilpailijaa pelasi tuloksen 160 tai alle. Ja kisassa tehtiin kaikkiaan 85 birdietä. Pelaajamäärä 63 oli 10 isompi kuin vuosi sitten. Pelinopeus herätti totutusti hieman jupinan oloista keskustelua. Speedgolfmaisesti muutenkin puhunut startteri taisi vielä lisätä turhan omavaltaisesti vettä myllyyn. ”Pelasitte lopulta hyvin alle maksimiajan” totesi Harri Honkatukia raportissaan. ”Joillakin pelaajilla on syytä tarkastella omia rutiinejaan, ja kaikkien kiertuepelaajien on syytä lukea Hard Cardin pelinopeus kohta” hän jatkoi hyvin ystävällisesti.

Finnish Senior Open Aura Golfissa on ohjelmassamme 19.-21.7.. Naisten pelaajakiintiö on 30, ja kisaan voivat osallistua kaikki 50 vuotta täyttäneet. Jaossa on 3 Suomen mestaruusmitalia ja kaiverrus kiertopalkintoon. Lyöntipeli-SM:t Salo Golfissa 27.-28.7. pelataan sarjoissa N50, 60, 65 ja 70. Kunkin sarjan minimipelaajamäärä on 8. Tämäkin kisa on avoin kaikille oikean ikäisille eli SGS-jäsenyyttä ei tarvita. Kutsukaa kaverit mukaan - kisoissa on hieno tunnelma.

European Senior Ladies Association järjestää 9.-12.7. Marisa Sgaravatti Trophy- ja Ladies Masters +65 kilpailut Puolan Binowo Parkissa. Suomesta kisaan lähtee hyvä iskuryhmä. Peukut pystyyn.

Tulokset

Pirkko Havukainen