Kolmen päivän messuseisokki on ohi

Golfsenioreiden luukulla oli vilkasta
Golfsenioreiden luukulla oli vilkasta
  • Golfsenioreiden luukulla oli vilkasta
  • Ari Mustonen kertoo Irma ja Erkki Taskiselle SGS:n seniorieduista
  • Ari Vauhkonen (kesk.) palkittiin messuilla viime vuoden ansioituneempana seniorina. Jyrki Nykänen ja Marko Leiviskä Golfliiton puolesta juhlistivat tilaisuutta.
  • Vuoden 2018 golfsenioriksi palkittu Ari Vauhkonen onnitteluruusun kera
  • Yrjö Tiura ja Kristian Toivio tutkivat seniorien etuesitettä.
  • Matkatarjontaa oli lähelle ja kauas

Kolmen päivän messuseisokki on ohi ja SGS:n osastolla päivystäneet pääsivät lepuuttamaan jalkojaan.
Virallisen tiedon mukaan yli 44 000 messuvierasta kävi GoExpo messuilla ja kyllä heistä aika monella oli asiaa myös Suomen Golfsenioreiden osastolle. Messujen ylivoimaisesti vilkkain päivä oli lauantai, mutta koska seniorit pääsivät aloittamaan messu-urakkansa jo perjantaina, niin silloin senioritiheys lienee ollut huipussaan. Lauantaina päästiin oikein juhlatunnelmaan, kun Golfliitto jakoi mitaleja viime vuonna ansioituneille seuroille ja pelaajille. Senioreista palkittiin Ari Vauhkonen, SHG, sekä Virpi Haataja, StLG, viime vuoden menestyneimpinä senioripelaajina. Onnittelut.
Sunnuntaina hieman ennen sulkemista tavoitettu Ari Mustonen kertoi olevansa hyvin tyytyväinen messujen antiin.
Vieraita poikkeili tasaiseen tahtiin ja kaikille pyrittiin ja pystyttiinkin antamaan palautetta heidän esittämiinsä kysymyksiin. Kysymysten kolme kärjessä kuulemma olivat; - milloin kevään lehti ilmestyy, koska julkaistaan syksyn matkaohjelma ja mitkä ovat kauden pelioikeuskentät. Kilpailukalenteri oli tiskillä jaossa ja sitä oltiin myös innokkaasti tutkimassa ja mukaankin ottamassa. Uusia jäseniäkin liittyi jonkun verran jo paikan päällä, mutta kotiin viedyistä liittymislomakkeista varmaan moni palaa vielä takaisin ja täytettynä.
Uusista säännöistä tietenkin syntyi myös vilkasta vuoropuhelua.

P.S. Oikeat vastaukset kolmeen kysytyimpään kysymykseen.
Seniorigolfari -lehti 1/2019 on jo painettu ja jaossa ensi viikolla. Siitä löytyy vastaus myös matkakuumeeseen ja kilpailuviettiin. Toki nuo samat asiat tuodaan kohta esille kotisivuillakin, mistä myös lehteä lukemattomat ne tiedot löytävät.
ms