• Hua Hin Thaimaa meri
 • Banyan par 3 himpun verran vaille HIO
 • Hua Hin peliä
 • Hua Hin peliä
 • Sea Pine aamutuimaan
 • Hua Hin peliä
 • Hua Hin peliä
 • Hua Hin verryttelyä ennen peliä
 • Ruuhikosken vahva sennu Tapio Räsänen
10.05.2020

Tiesitkö että Thaimaan Hua Hiniin (n. 200 km Bangkokista etelään) kokoontuu vuosittain jopa yli kaksisataa suomalaista golfiin hurahtanutta harrastelijaa kisailemaan keskenään.

20.01.2020

Tarinatorilla julkaistaan jäsenien lähettämiä ja toimituksen tekemiä matkakertomuksia, kisatarinoita ja -ideoita sekä kaikenlaisia jäsenistöä kiinnostavia tapahtumaraportteja ym. juttuja.

 • Nooa, vasemmalla, luomuturvavöissä
 • Eväspussin mummi meille mukaan muisti ojentaa
26.06.2019

Sitä päivää oli odotettu jo pitkään, nimittäin päivää kun pääsemme yhdessä 4,5 -vuotiaan pojanpojan, Nooan, kanssa kiertämään oikean golfkentän ja totta kai oikealla golfautolla. Minä pelaisin vakavissani ja Nooa seuraisi pelinkulkua caddienä ja antaisi tarvittaessa hyviä neuvojakin.

21.01.2020

Peliryhmä oli päässyt Espanjassa Mijas Golfin Los Olivos -kentällä väylän 12 viheriölle puttihommiin, kun ryhmän naispelaajalle meni kärpänen tai muu vastaava kurkkuun ja hän ryhtyi köhimään kovaäänisesti.

21.01.2020

Totesimme reilut pari vuotta sitten, että senioritoimikunnan työskentely voisi olla mukavan ja leppoisan ohella myös selkeästi tavoitteellista. Siispä mitä pitäisi muuttaa?

21.01.2020

Jollei suksi luista, eikä golfmailat muista, niin haastapa kaverisi kävelykisaan.
Kisailemaan siitä, ken kävelee eniten askeleita viikon mittaan.

21.01.2020

Jalkavaivat eivät tule yksin, niiden kanssa tulee muutakin hankaluutta. Pitkä golfkierros samalla seisomalla on vähän liikaa, mutta toisaalta autoilu ei kuntoa kasvata. Kompromissina näkisin yhdistetyn auton käytön ja jaloittelun.

21.01.2020

Nousin juuri ylös Belekin hienon ja suositun hotellin kylpyammeesta. - Se ei ole juttuni pääasia.

 • Jukka Lehtonen ja Anna-Maria Lehtonen olivat viime kauden parhaat senioripelaajat.
04.03.2018

Viime kauden kilpailujen menestyneimmät senioripelaajat Jukka Lehtonen ja Anna-Maria Lehtonen kuuluivat palkittujen joukkoon Helsingissä hotelli Clarionissa lauantai-iltana järjestetyssä Suomen Golfliiton golfgaalassa.

21.01.2020

Siihen aikaan kun Tunisiaan matkaa tein, niin matkanteosta jäi mieleeni muutama muisto. Lentoaika oli miellyttävän lyhyt, mikäli kone vain pääsi lähtemään ajallaan?

21.01.2020

Varsinais-Suomesta on kuulunut harmillisia uutisia kentillä liikkuvista varkaista, jotka ovat siepanneet rahapusseja yksin jääneistä bägeistä.
Ulkomaillahan tästä vaarasta on meitä varoitettu, mutta nyt tuota pitää varoa myös kotimaan kentillä.

21.01.2020

Ruuhikoskella on muutama vuosi aktivoitu pelaajia reikäpelicupiin. Pelimuoto on saanut kiitosta, mutta myös moitteita ekakierroksilla pudonneiden taholta.

21.01.2020

Kokkolassa 5.7.2018 pelatussa aluetourin kisassa lähestyimme 4-viheriötä. Kokkolan Mats Nybergin lähestyminen jäi n.30 lyhyeksi ja Botnian Heikki Rinta-Marttusen meni vastaavasti pitkäksi. Herrat löivät kumpareen peittämänä toisiaan näkemättä seuraavan lyönnin yhtäaikaisesti.

21.01.2020

Kymmenkunta vuotta olemme käyneet Hill Side Golfia vastaan ns. Hopeisen Peuran metsästyskisaa. Kisa on kaksipäiväinen, henkilökohtainen ja useimmiten Viron maaperällä käyty.

21.01.2020

Vihti Golfissa ovat seniorit jo parin kauden ajan kokoontuneet kerran kuussa maanantaiaamuisin klo 8 -10 ns. Aamuysi-tapahtuman merkeissä. Golfia on tietenkin pelattu. Pelimuodot ovat vaihdelleet, useimmiten kuitenkin ne ovat olleet pari- tai joukkuekisoja.

21.01.2020

Elokuussa 2018 pelattiin kautta aikain ensimmäinen Hill Siden naisten ja seniorimiesten välinen hegemoniaottelu. Hill Coursella pelattuun kisaan osallistui 12 naista ja 13 miestä, eli lähes tasajako.

21.01.2020

Peuramaalla sennuilla on ollut tapana viettää ns. Suvisessiota kesä-heinäkuun vaihteessa.

21.01.2020

Taannoin, siis kauan sitten, olin kisamatkalla Viron Niitväljassa. Matkaa tehtiin bussilla. Sattui niin somasti, että voitin kilvan ja nousin klubilta lähtevään bussiin kiiltävää pokaalia ylpeänä pidellen.

 • La Sellan vihreän kentän ykkösväylän tiille ei huippusuoritusta näkynyt, mutta reiästä Heikki Puhakainen sai pallonsa poimia. Suoritus vaati 150-metrisen jyrkkään ylämäkeen lyötävän sivalluksen.
11.12.2017

Suomen Golfseniorien matkoilla tuntuu olevan ihmeellinen holaritaika, koska poikkeuksellisen usein SGS:n matkoilla on tehty holari, parhaimmilla jopa kaksi samalla viikolla.

 • Anne (oik.) ja Jukka (3.oik.) jättävät taakseen Tunisian viimeistelyleirin
 • Leiripolku oli hyvin viitoitettu
 • Leiriolosuhteet Panorama -kentällä olivat loistavat
 • Panorama -kentän maisemat ovat nimensä mukaiset
13.04.2019

SGS:n järjestämä viimeistelyleiri ennen alkavaa golfkautta on takana, ja olemme palanneet kesäisestä Tunisiasta keväiseen Suomeen. Suurin osa senioreista käyttää kaksi viikkoa kuntonsa hiomiseen, mutta me luulimme huippukunnon löytyvän viikossa. Olimme pahasti väärässä.

Sivut