SGS:n jäsenmatkat 2021

Koronan ja matkailun suhteen näyttää siltä, että menemme kohti valoisampia aikoja. SGS:llä ja OnGolfilla on matkavalmistelut syksyn ja vuodenvaihteen matkojen osalta valmiina. Matkojen varaaminen avataan nettisivuillamme olevan aikataulun mukaan.

Syksyn matkojen kohteeina ovat Espanja, Tunisia, Turkki ja Kanariansaaret. Jouluksi ja Uudeksivuodeksi matka suuntautuu Kyprokselle ja tammikuussa Arabiemiraatteihin. 

Matkojen myynnit alkavat OnGolfin sivuilla kunkin matkan kohdalla ilmoitetun ajankohdan mukaisesti. Syksyn ensimmäisen matkan kohteena on Espanjan Playa Granada  ja sen varaus alkaa 9.4.2021. Muiden matkojen varaukset avautuvat seuraavalla viikolla.

Varaukset myynnin auettua suoraan OnGolfilta  puhelimitse 0300 870 520
tai netissä osoitteessa www.ongolf.fi/teemamatkat/golfseniorit

MATKAT:

Espanja, Playa Granada
Lähdöt 21.10. ja 28.10.2021
Myynti avataan 09.4. klo 9.00

Playa Granada sijaitsee suomalaisille vielä tuntemattomalla Costa Tropicalin rannikolla. Meren läheisyys, viehättävät kalastajakylät ja kiviset hiekkarannat luovat alueelle oman, vahvan tunnelmansa. Playa Granada Club Resort & Spa hotellin Espanja-henkinen ilme on toteutettu raikkaasti ja modernisti. Matkan aikana pelaamme Los Moriscon ja Santa Claran kentillä.

Tunisia, Port El Kantaoui
Lähdöt 29.10., 5.11. ja 12.11.2021
Myynti avataan 13.4. klo 9.00

Majoitus on järjestetty hyvätasoisessa Iberostar Diar El Andalous
hotellissa, joka sijaitsee lähellä Monastirin lentokenttää Port El Kantaouissa. Hotellia ympäröi kaunis puutarha-alue ja se sijaitsee aivan rannan välittömässä läheisyydessä. Ronald Freamin suunnittelemat El Kantaouin kaksi 18-reikäistä golfkenttää, Panorama Course ja Sea Course sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta.

Turkki, Belek
Lähdöt 10.11. ja 17.11.2021
Myynti avataan 14.4. klo 9.00

Belek on edelleen Välimeren parhaimpia golfkohteita. Kentät ovat
erinomaisessa kunnossa ja hotellien palvelut ennallaan. Gloria
Verde hotelli sijaitsee puutarhamaisissa maisemissa pinjametsikön keskellä. Hotelli on tunnelmaltaan rauhallisempi kuin monet muut alueen hotellit ja hotelli on tunnettu myös tasokkaasta all inclusive paketista. Kierrokset pelataan Glorian kolmella tasokkaalla kentällä, joihin on varattu senioreille erinomaiset starttiajat.

Kanariansaaret, Meloneras
Lähdöt 30.11. ja 07.12.2021
Myynti avataan 15.4. klo 9.00

Gran Canarian eteläosaa pidetään saarien varmimpana auringoltaan. Melonerasin alueella on mukavasti kauppoja, ravintoloita sekä tyylikäs rantabulevardi. Aivan hotellisi läheisyydessä sijaitsee saaren parhaisiin lukeutuva kenttä Meloneras Golf, jonka väyliltä avautuvat upeat merelliset maisemat. Matkalla pelataan myös dyynien ja palmujen reunustama Maspalomas Golf sekä Kanariansaarten paras kenttä, autiomaatyyppinen Anfi Tauro.

Kypros, Aphrodite Hills
ähdöt 18.12. ja 25.12.2021
Myynti avataan 15.4. klo 9.00

Aphrodite Hills sijaitsee tunnin matkan päässä Larnacan lentokentältä ja se tarjoaa upeat puitteet onnistuneelle golflomalle. Majoitus on 5-tähden Aphrodite Hills by Atlantica hotellissa, joka sijaitsee saaren kuuluisimman ja näyttävimmän golfkentän yhteydessä. PGA Aphrodite Hills on kenttä, joka tarjoaa upeita elämyksiä niin pelillisesti kuin maisemallisestikin.
Viikon aika pelaamme myös sir Nick Faldon suunnitelemalla
Elean kentällä. 

Arabiemiraatit, Ras al Khaimah
Lähdöt 12.01. ja 19.01.2022
Myynti avataan 16.4. klo 9.00

Arabiemiraatit ovat monien golfaajien ehdoton listaykkönen. Ilmasto on ihanteellinen ympäri vuoden ja merivesi +25-asteista talvikuukausina. Hotelli on loistoluokkaa, pitkät rannat valkohiekkaisia ja parasta kaikessa: golfkentät ovat huipputasoa kunnoltaan ja suunnittelultaan. Matkan aikana pelaamme Al Hamran sekä Al Zorahin kentillä.