SGS:n jäsenmatkat 2021

Koronan ja matkailun suhteen elämme edelleen hiukan epävarmoja aikoja. SGS:llä ja OnGolfilla on kuitenkin matkavalmistelut syksyn ja vuodenvaihteen matkojen osalta valmiina.

Syksyn matkojen kohteina ovat Espanja, Turkki ja Kanariansaaret. Jouluksi ja Uudeksivuodeksi matka suuntautuu Kyprokselle ja tammikuussa Arabiemiraatteihin. 

Marraskuulle ajoitetut Tunisian matkat jouduimme valitettavasti vetämään pois myynnistä lentoyhtiön peruutettua kaikki syksyn lennot Monastiriin. Tunisian tilalle järjestetään vastaavaan aikaan yhden, kahden ja kolmen viikon matkat Espanjan Atalaya Parkiin (kts. alla). Toistaisesti Atalaya Parkin matkoille on hyvin tilaa.

Kaikkien matkojen varaus ja myynti on tällä hetkellä auki. Varaustilannetta voi seurata alla olevasta OnGolfin seniorisivulinkistä. Vapaita paikkoja voi tiedustella OnGolfista. 

Varaukset suoraan OnGolfilta  puhelimitse 0300 870 520
tai netissä osoitteessa www.ongolf.fi/teemamatkat/golfseniorit

MATKAT:

Espanja, Playa Granada
Lähdöt 21.10. ja 28.10.2021
Myynti auki

Playa Granada sijaitsee suomalaisille vielä tuntemattomalla Costa Tropicalin rannikolla. Meren läheisyys, viehättävät kalastajakylät ja kiviset hiekkarannat luovat alueelle oman, vahvan tunnelmansa. Playa Granada Club Resort & Spa hotellin Espanja-henkinen ilme on toteutettu raikkaasti ja modernisti. Matkan aikana pelaamme Los Moriscon ja Santa Claran kentillä.

Espanja, Atalaya Park 
Lähdöt 30.10., 6.11. ja 13.11.2021
Myynti auki

 

Tunisian matkan peruuntumisen johdosta on järjestetty korvaava matka Espanjan Atalaya Parkiin. Matkan vetäjänä on Ari Mustonen. Vapaita paikkoja voi tiedustella OnGolfista p. 0300 870 520 tai info@ongolf

Atalaya Park on monille yksi suosikeista Costa del Solin golf resorttien joukossa. Hotelli on vuoden 2018 aikana kokenut täydellisen kasvojenkohotuksen. Hotellissa on avarat yleiset tilat ja viihtyisät sekä kodikkaat huoneet. Hotellin vieressä on kaksi erityyppistä kenttää. Old Course on niistä maastoltaan tasaisempi ja väyliltään leveämpi. New Coursen väylät kiertävät puolestaan kumpuilevammassa maastossa. Molemmat kentät ovat yleensä hyvässä kunnossa ja sopivat kaikentasoisille golfareille. 

Turkki, Belek
Lähdöt 10.11. ja 17.11.2021
Myynti auki

Belek on edelleen Välimeren parhaimpia golfkohteita. Kentät ovat
erinomaisessa kunnossa ja hotellien palvelut ennallaan. Gloria
Verde hotelli sijaitsee puutarhamaisissa maisemissa pinjametsikön keskellä. Hotelli on tunnelmaltaan rauhallisempi kuin monet muut alueen hotellit ja hotelli on tunnettu myös tasokkaasta all inclusive paketista. Kierrokset pelataan Glorian kolmella tasokkaalla kentällä, joihin on varattu senioreille erinomaiset starttiajat.

Kanariansaaret, Meloneras
Lähdöt 30.11. ja 07.12.2021
Myynti auki

Gran Canarian eteläosaa pidetään saarien varmimpana auringoltaan. Melonerasin alueella on mukavasti kauppoja, ravintoloita sekä tyylikäs rantabulevardi. Aivan hotellisi läheisyydessä sijaitsee saaren parhaisiin lukeutuva kenttä Meloneras Golf, jonka väyliltä avautuvat upeat merelliset maisemat. Matkalla pelataan myös dyynien ja palmujen reunustama Maspalomas Golf sekä Kanariansaarten paras kenttä, autiomaatyyppinen Anfi Tauro.

Kypros, Aphrodite Hills
Lähdöt 18.12. ja 25.12.2021
Myynti auki

Aphrodite Hills sijaitsee tunnin matkan päässä Larnacan lentokentältä ja se tarjoaa upeat puitteet onnistuneelle golflomalle. Majoitus on 5-tähden Aphrodite Hills by Atlantica hotellissa, joka sijaitsee saaren kuuluisimman ja näyttävimmän golfkentän yhteydessä. PGA Aphrodite Hills on kenttä, joka tarjoaa upeita elämyksiä niin pelillisesti kuin maisemallisestikin.
Viikon aika pelaamme myös sir Nick Faldon suunnitelemalla
Elean kentällä. 

Arabiemiraatit, Ras al Khaimah
Lähdöt 12.01. ja 19.01.2022
Myynti auki

Arabiemiraatit ovat monien golfaajien ehdoton listaykkönen. Ilmasto on ihanteellinen ympäri vuoden ja merivesi +25-asteista talvikuukausina. Hotelli on loistoluokkaa, pitkät rannat valkohiekkaisia ja parasta kaikessa: golfkentät ovat huipputasoa kunnoltaan ja suunnittelultaan. Matkan aikana pelaamme Al Hamran sekä Al Zorahin kentillä.