SGS:n jäsenmatkat

Tällä sivulla ovat kaikki SGS:n pelimatkat aikajärjestyksessä. Kunkin matkan matkakuvaukseen pääset klikkaamalla matkan nimeä ensimäisessä sarakkeessa. Tiedot poistetaan taulukosta, kun matkan ajankohta on ohi.
Vastuullinen matkanjärjestäjä kaikissa SGS:n matkoissa on tuttuun ja totuttuun tapaan OnGolf ja omat seniorimme toimivat matkojen vetäjinä.

Varaustilanteet ja varaukset puhelimitse 0300 870 520 tai netistä www.ongolf.fi/golfseniorit

SGS pelimatkat - klikkaa kohteen nimeä niin päset esitteeseen
SYKSY 2021

Matkatilanne elää koronatilanteen mukaan. Tarkemmet tiedot saat aina yllämainituista OnGolfin yhteystiedoista.

ONGOLF TARJOAA NYT JOUSTAVAT MUUTOS- JA PERUUTUSEHDOT:
- voit peruuttaa matkasi täysin kuluitta 3 kk ennen matkan alkua
- saat muuttaa kohdetta ja lähtöpäivää ilman kustannuksia 45 vrk ennen matkalle lähtöä

Espanja, Playa Granada

1 viikko lähdöt 18.3. ja 25.3.2021
2 viikkoa lähtö: 18.3.2021

Playa Granada sijaitsee suomalaisille vielä tuntemattomalla Costa Tropicalin rannikolla. Meren läheisyys, viehättävät kalastajakylät ja kiviset hiekkarannat luovat alueelle oman, vahvan tunnelmansa. Samoin valkoiset rinnekylät ja taustalla näkyvä jylhä Sierra Nevadan vuoristo. Rannikolla vallitseva mikroilmasto pitää vuoden keskilämpötilan 20 asteessa.  Luvassa on leppoisia golfkierroksia, sillä Los Moriscoksen kenttä on selkeä ja tasainen. Useimmiten väylillä jo tiiltä näkyy viheriölle. Playa Granada Club Resort & Spa hotellin Espanja-henkinen ilme on toteutettu raikkaasti ja modernisti. Golfin lisäksi tarjolla on runsaasti muitakin harrastusmahdollisuuksia niitä kaipaaville. Myös hyvin hoidettu puutarha ja ympäristö sekä siisteys on saanut kävijöiltä kiitosta. 

Tunisia, Sousse, Port El Kantaoui 

1 viikko lähdöt 9.4., 16.4. ja 23.4.2021
2 viikkoa lähdöt 9.4. ja 16.4.2021
3 viikkoa lähtö 9.4.2021

Port El Kantaoui sijaitsee n. 25 km päässä Monastirin lentokentältä, jossa majoitus on järjestetty 5-tähden Iberostar Diar El Andalousissa. Hotellia ympäröi kaunis puutarha-alue ja se sijaitsee aivan rannan välittömässä läheisyydessä. Golfkentät sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Ronald Fream on suunnittelut lukuisia Pohjois-Afrikan kenttiä, myös El Kantaouin golfkeskuksen, jossa on kaksi 18-reikäistä kenttää, Panorama Course ja Sea Course. Panorama Course on kentistä haastavampi, mutta erittäin pelattava ja tarjoaa nimensä mukaisesti kauniita maisemia. Sea Course puolestaan sijaitsee tasaisemmassa maastossa ja takaysin väylät kulkevat Välimeren rantaa seuraten.

Turkki, Belek, Gloria Verde

1 viikko lähdöt 13.3. ja 20.3.2021
2 viikkoa lähtö 13.3.2021 

 

Belek on edelleen Välimeren parhaimpia golfkohteita. Kentät ovat erinomaisessa kunnossa ja hotellien palvelut ennallaan. Gloria Verde hotelli sijaitsee puutarhamaisissa maisemissa pinjametsikön keskellä. Hotelli on tunnelmaltaan rauhallisempi kuin monet muut alueen hotellit ja hotelli on tunnettu myös tasokkaasta all inclusive paketista. Kierrokset pelataan Glorian kolmella tasokkaalla kentällä, joihin on varattu senioreille erinomaiset starttiajat.

Kanariansaaret, Meloneras (tai jokin muu kohde saarilla)

Matka pyritään toteuttamaan keväällä 2021.
Lisätietoja tulossa kun suunnitelmat konkretisoituvat.

Maspalomasin vieressä sijaitsevalla tyylikkäällä Melonerasin loma-alueella voit keskittyä golfiin kaukana Playa
del Inglesín kiireistä. Alueella on mukavasti kauppoja, ravintoloita sekä tyylikäs rantabulevardi. Aivan hotellisi läheisyydessä sijaitsee saaren parhaisiin lukeutuva kenttä Meloneras Golf, jonka väyliltä avautuvat upeat merelliset maisemat. Matkalla pelataan myös dyynien ja palmujen reunustama Maspalomas Golf.