Rentoa golfia hyvässä seurassa hienoilla kentillä - Kesäpäivät

Harjoittelua ennen peliä
Harjoittelua ennen peliä
  • Harjoittelua ennen peliä
  • Ilmoittautuminen porukoittain
  • Jukka Laaksomaa ja Jarmo Salonen
  • Tervetuloa - Anneli Tuominen
  • Kisainfo - Ole Johansson
  • Lähdössä
  • Lähdössä
  • Lähdössä
  • Tj Pasi Kristiansson
  • Arpajaiset

Rentoa golfia hyvässä seurassa hienolla kentällä - näistä aineksista on SGS:n Kesäpäivät tehty. Tänä kesänä on ollut neljät Kesäpäivät - ensimmäiset  Nordcenterissä, toiset Aurinko Golfissa, kolmannet Holiday Club Saimaalla ja neljännet ja viimeisimmät Golf Pirkkalassa.

Nordcenter jäi muistiin uskomattoman kovan sadeilman takia. Siitä huolimatta tapahtumassa pelasi 38 urheaa senioriparia. Aurinko Golfissa oli upea sää ja mukana 36 paria, Holiday Club Saimaalla sadeuhkasta huolimatta 45 paria ja viimeisin Golf Pirkkalan Kesäpäivät muistetaan aurinkoisesta säästä, runsaasta 51 parin osallistujamäärästä sekä vaihtelevasta, hienossa kunnossa olleesta kentästä.

Golf Pirkkalan kesäpäivät vetivät eniten senioreita tapahtumaan. Ehkä syy on hieman lieventyneistä turvallisuusohjeista tai sitten oli vaan tarve tavata samanhenkisiä golfareita. Kiitokset järjestelyistä ja kentän kunnosta kuuluu Golf Pirkkalan toimitusjohtaja Pasi Kristianssonille tiimeineen.

Haastatelin lähtöä odottavaa paria Jarmo Salosta ja Jukka Laaksomaata Nokia River Golfista ja kyselin mikä sai heidät tulemaan mukaan. Jarmo kertoi syyksi juuri nuo mukavan tunnelman ja senioreille suunnatun ohjelman. Jukka myönsi tulleensa mukaan Jarmon houkutuksesta ja niinhän se usein on, mukaan tullaan, kun kaveri houkuttelee. Ja me seniorit olemme aika hyvä houkuttelemaan, onhan tapahtumamme hienoja kokemuksia ja täynnä iloa, tuttujen tapaamisesta,  pelin jännitystä ja uusia kokemuksia.

Pelaajat toivotettiin tervetulleiksi antamalla jokaiselle take away pussukka, joka sisälsi juomaa, välipaloja, palloja ym pelaajalle tärkeää tavaraa. Iloiset cädärit jakoivat peliohjeet ja tuloskortit sekä opastivat tulosten syötössä Gamebookiin, jota kautta tulosluettelo saatiin pelin loputtua nopeasti valmiiksi.Gamebookin käyttö alkaa jo sujua suuremmalta osalta golfareita, onhan se samankaltainen kuin vastaavat GolfBoxin ja NexGolfin sovellukset ja niidenkin käyttö on huimasti lisääntynyt. Systeemit on huomattu käteviksi ja uskonpa, että niiden käyttö kilpailuissa laajenee entisestään.

Päivän pelimuotona oli best ball, jossa parin parempi pistebogeytulos otettiin parin lopputulokseksi.
Päivän paras pari ei yllättäen tullutkaan järjestävästä seurasta Golf Pirkkalasta vaan Hyvinkää Golfista. Onnittelut Virpi Loberg ja Arto Harainen, voitto tuli 41 bogeypisteellä. Jaetulla toisella sijalla 40 bogeypisteellä olivat Jukka-Pekka Salo ja Esa Siltanen sekä ja Team Vuorinen eli Tarmo Vuorinen ja Marko Salo. Onnea voittajille! Tänä vuonna Kesäpäivillä ei jaettu palkintoja, joten voittajille satoi aplodeja sekä mainetta ja kunniaa!

Kaikki tulokset näet tästä linkistä: Pirkkalan Kesäpävien tulokset 

Jatketaan ystävien houkuttelua pyytämällä heitä mukaan SGS:n tapahtumiin ja tasokkaisiin kilpailuihin jopa SM tasolla.

Kesäpäivistä kertoi
Helena Rajala

Ps. Löysin 10 väylän greenin läheltä arvokkaan näköisen merkkausnastan lippaan kiinnitettävässän alustassaan. Uskon, että sen katoaminen harmittaa asianomaista. Unohdin jättää nastan cädärille. Kadottamisen surua tunteva voi periä sen minulta sähköpostilla helena.rajalat@gmail.com