M50 Haastajatourilla Kullo Golfissa 30.08.2020 jo hieman syksyn tuntua

Kullon klubitalolta aukeaa upeat näkymät 18. ja 12. väylille
Kullon klubitalolta aukeaa upeat näkymät 18. ja 12. väylille
  • Kullon klubitalolta aukeaa upeat näkymät 18. ja 12. väylille
  • Joillakin väylillä vettä oli reiluiksi lammikoiksi asti.

Kun Rönnäsissä vielä lauantaina vallitsi kesäinen sää, oli se Kulloossa muuttunut jo hyvin syksyiseksi. Märkä kenttä ja viileä sää aiheutti luonnollisesti sen, että kenttä pelasi pitkänä. 

Sunnuntain vastaisena yönä etelärannikon yli kulkenut voimakas saderintama jätti myös Kullo Golfin märäksi ja tilapäistä vettä oli sekä väylillä että karheikoissa. Pahin sade oli aamuun mennessä onneksi loppunut ja kelistä huolimatta kisaan osallistui yli 100 pelaajaa. 

Parhaiten olosuhteet hallitsi Nevaksen Jukka Stenberg, joka yövuoron ja lyhyiden unien jälkeen pelasi hienon tuloksen 2 yli par, 74 lyöntiä. Toiseksi tuli Hiekkaharjun Kimmo Rantanen 76:lla ja kolmanneksi Mikkelin Ossi Smolander 77 lyönnillä. Tuloksella 78 neljäntenä ja viidentenä olivat Kymen Juha Karvonen ja Rönnäsin Timo Lahti.

Tulokset löytyvät GolfBox kilpailukalenteristamme.

Kullo Golf on hieno kilpakenttä, josta löytyy väyliä vaihtelevassa pelto- ja metsämaastossa. Lisäksi korkeuserot vaativat myös hyvää kuntoa. 

FST:n karsinta pelataan ensi viikonloppuna Lohjalla. Lohjalta kategorian (4A) FST:lle saa 30 parasta matemaattisesti ja Kytäjän jälkeen Haastajatourin OoM:n 5 parasta pelaajaa (5A), joilla vielä ei ole kategoriaa FST:lle.

Haastajatourin 5. ja viimeinen osakilpailu pelataan tänä vuonna poikkeuksellisen myöhään Kytäjän South East-kentällä 13.09, koska alkukauden kilpailuja jouduttiin perumaan tai siirtämään pelattavaksi myöhemmin koronan takia. Ilmoittautuminen sinne sulkeutuu 6. syyskuuta 2020 klo 18:00.Tervetuloa kaikki tutustumaan South Eastin uusituille griineille.

Tourraportti
Kristian Toivio

Kuvat:

1. Kullon klubitalolta aukeaa upeat näkymät 18. ja 12. väylille
2. Joillakin väylillä vettä oli reiluiksi lammikoiksi asti.