Iitti Golf ja Hotelli Radalla

Iitti Golf ja Hotelli Radalla tarjoavat mukavaa majoitus+golf pakettia SGS:n senioreille.

Kahden päivän golfloma Iitissä:

Iitti Golf tarjoaa yhteistyössä Hotel Radalla:n kanssa SGS:n jäsenille golf- ja majoitusedun. Tule ja ihastu Iittiin: tutustu Niskaportin upeaan golfkenttään, Radansuun retkeilypolkuun ja rentoudu Hotel Radalla:n rantasaunassa keskellä idyllisten maalais- ja järvimaisemien.

Pakettihinta sisältää kahden (2) vuorokauden majoituksen Hotel Radalla sekä kaksi (2) pelikierrosta Iitti Golfissa. Hotellimajoitukseen sisältyy aamiaiset ja rantasaunan käyttö.

Hinta kahdelta henkilöltä 285€ /2hlö
Hinta yhdelle henkilölle (yhden hengen huoneessa) 205€ /hlö
Hinnat sisältävät alv.

Tarjous on voimassa 1.6.2020 - 30.9.2020, pois lukien 6.-14.7.2020

Varaaminen ja lisätietoja: caddiemaster@iittigolf.com /0291700757 (0,44€ /min + ppm)

www.iittigolf.com

Mainitsethan varatessasi varauskoodin GOLFSENIORI2YÖ

Iitti Golf
Iitintie 684 47400 Kausala
caddiemaster@iittigolf.com
0291700757

Hotel Radalla
Uimarintie 10 47400 Kausala

Iitti Golfin upea, 18-reikäinen Niskaportin kenttä sijaitsee kauniissa maalaismiljöössä, Kirkko- ja Urajärven välisellä kannaksella. Kenttä sijaitsee Niskaportin tilan mailla, jolta löytyy historiaa aina 1600-luvulle saakka. Kentän on suunnitellut Lassi-Pekka Tilander, suunnittelun lähtökohtana oli tehdä mahdollisimman miellyttävä kenttä kaiken tasoisille pelaajille. Väylien nykyaikainen muotoilu tuo sopivaa haastetta peliin. 

Hotel Radalla on Iitin Urajärven rannalla, Radansuun kylässä, sijaitseva loma-, kokous- ja virkistyskohde. Hotel Radalla tarjoaa mutkatonta majoitusta hotellissa, maittavaa aamiaista tukeutuen paikallisiin raaka-aineisiin, rentouttavia virkistyspalveluja sekä ikimuistoisia juhlia. Hotellin arvot perustuvat paikallisuuteen ja alueen luontoon; ympäröiviin metsiin, järveen, niittyihin ja peltoihin.