Kevätkauden matkat käynnistyvät, syksyä suunnitellaan

Ei aikaakaan siihen, kun kevätkauden ensimmäiset seniorimatkalaiset pääsevät matkaan.

Helmikuun alussa kohteena on uusi tuttavuus eli Lanzarote Kanariansaarilla. Maaliskuussa matkat suuntautuvat Espanjan Almerimariin ja Valle Del Esteen sekä Turkin Belekiin. Kevätkauden päättävät Costa Daurada Espanjan Kataloniassa ja Quinta da Marinha Portugalin Estorilissa. Pääosin yllä olevat matkat ovat jo täynnä, mutta joitakin paikkoja löytyy vielä nopeimmille. Tilannetta voi seurata tästä.

Syksyn matkaohjelman osalta suunnittelu on käynnissä. Maailmalla tilanne elää koko ajan, hintapaine on monessa kohteessa kova ja muutama perinteinen kohde on tällä hetkellä pois laskusta. Teemme yhdessä OnGolfin kanssa työtä löytääksemme ensi syksylle mielenkiintoisia matkakohteita, sekä uusia että sellaisia, joihin ei muutaman vuoteen olla matkustettu.

Varaukset voi tehdä netissä osoitteessa www.ongolf.fi/teemamatkat/golfseniorit tai soittamalla OnGolfiin p. 0300 870 520.

Hyviä matkoja toivottaen,
Ole Johansson
15.1.2023

MATKAT KEVÄT 2023:

Kanariansaaret, Lanzarote, Costa Teguise
Lähdöt 4.2. ja 11.2.2023

Lanzarote on takuuvarma kohde keskitalvella. Costa Teguisessa pelaat mainiota lomagolfia aurinkoisissa olosuhteissa. Perillä sinua odottaa meren läheisyydessä sijaitseva Costa Teguisen lomakylä, jonka viihtyisässä Grand Teguise Playa -hotellissa pääset nauttimaan vaivattomasta lomailusta. Kaikista huoneista on merinäköala. Hotelli on aivan rannalla ja loistavien palveluiden ääressä. Costa Teguisen kenttä on suunniteltu vanhan tulivuoren rinteille ja se luo ainutlaatuisen tunnelman kierrokselle. Kenttäalue ja sen 3000 palmua ovat vain viiden minuutin päässä hotellilta.

Matkanvetäjä: Anneli Tuominen
 

Espanja, Almerimar
Lähdöt 9.3. ja 16.3.2023

Hotel Golf Almerimar sijaitsee n. parin tunnin ajomatkan päässä Malagan lentokentältä. Hotelli on erittäin hyvätasoinen ja sen huoneet ovat tilavat sekä viihtyisästi sisustetut. Hotellin ruoka on saanut paljon kiitosta asiakkailtamme. Hotellin yhteydessä on maisemaltaan vehreä, kaunis ja leppoisa 27-reiän golfkenttä. Hotellin vieressä, on yksi Espanjan suurimmista huvivenesatamista, jonka yhteydessä on mukavia ravintoloita, baareja ja liikkeitä.

Matkanvetäjä: Anneli Tuominen

Espanja, Valle del Este
Lähdöt 18.3. ja 25.3.2023

Hyvää golfia ja lämpöä erinomaisella hinta-laatu -suhteella. Lämpöä ja edullista golfia etsivä suuntaa Valle del Esteen Andalucian koillisnurkassa. Almerian provinssissa sijaitseva golfkeidas on Espanjan aurinkoisinta aluetta. Keskellä omaa kenttää sijaitseva Valle del Esten golfresort on suunniteltu golflomailijaa varten. Vaihtelevat väylät ovat mieleenpainuvia ja viheriöt isoja. Vaikka kentältä löytyy myös korkeuseroja, soveltuu se hyvin käveltäväksi. 

Matkanvetäjä: Helena Rajala

Espanja, Costa Daurada
Lähdöt 2.4. ja 9.4.2023

Costa Daurada on Espanjan kiinnostavimpia golfalueita. Katalonian kultarannikon golfkentät kilpailevat tasavertaisesti Euroopan huippukenttien kanssa. Katalonian alue tarjoaa myös kaunista luontoa ja kulinaristisia elämyksiä. Infinitumin 45-reikäinen golfkenttä on aivan hotellin läheisyydessä, ja toinen matkan aikana pelattava kenttä Bonmont on lyhyen ajomatkan päässä. Suuri spa-alue on hotellivieraiden käytössä.

Matkanvetäjä: Jouko Latvakangas

Turkki, Belek, Gloria Verde
Lähdöt 18.3. ja 25.3.2023

Belek on edelleen Välimeren parhaimpia golfkohteita. Kentät ovat erinomaisessa kunnossa ja hotellien palvelut huipputasoa. Gloria Verde hotelli sijaitsee puutarhamaisissa maisemissa pinjametsikön keskellä. Hotelli on tunnelmaltaan rauhallisempi kuin monet muut alueen hotellit ja hotelli on tunnettu myös tasokkaasta all inclusive paketista. Kierrokset pelataan Glorian kolmella tasokkaalla kentällä. Lennot tehdään suoraan Antalyaan, vajaan tunnin ajomatkan päässä hotellista.

Matkanvetäjä: Ari Mustonen

Portugali, Quinta da Marinha
Lähdöt 8.4. ja 15.4.2023

Quinta da Marinhan tasokas golf resort sijaitsee Estoril ja Cascaisin kupeessa. Hotellin yhteydessä on Robert Trent Jonesin suunnittelema pinjapuiden reunustama puistokenttä. Reilun viiden minuutin matkan päässä sijaitsee erittäin korkeatasoinen Oitavoksen kenttä, joka on rankattu maailman sadan parhaan kentän joukkoon. Hotellista on helppo siirtyä läheiseen Cascaisiin tai suunnistaa tutustumaan Portugalin ihastuttavaan pääkaupunkiin Lissaboniin.

Matkanvetäjä: Ole Johansson