Vielä löytyi yksi syksyn ja kolme talven pakokohdetta

Näkymä Tunisian El Kantaouin Panorama  -kentälle.
Näkymä Tunisian El Kantaouin Panorama -kentälle.

Seniorigolfari –lehdessä, SGS:n kotisivuilla ja uutiskirjeessäkin on laveasti kerrottu syksyn golfmatkakohteista ja niistä on jo osa loppuunmyytykin. Mutta eipä hätää, nyt löytyy lisää sopivia kohteita golfaaville senioreille.

Marraskuussa Tunisiaan
Tunisia ja Port El Kantaoui on palannut takaisin suosikkikohteeksi. Edullinen hinta, lyhyt lentomatka ja tuttu kohde puhuvat Tunisian puolesta. Yhden hengen huoneesta ei veloiteta lisää, joka sekin lisää kohteen vetovoimaa. Keväisen kokemuksen mukaan myös kentät olivat hyvässä pelikunnossa. Eiköhän näin ole myös syksyllä.
Matkalle lähdetään pe 1.11. ja 8.11. Myynti avataan 14.5. klo 9.00.

Tammikuun alussa Arabiemiraatteihin
Samalla oven avauksella neulasensa pudottaneen joulukuusen kanssa voit lähteä ilmastoltaan takuuvarman tasaiseen Arabian niemimaahan. Mikäli et kierroksen jälkeen mieli lämpimään meriveteen niin toinen golfkierros, maksuton golfauto ja ilmainen range ovat myös varteenotettavat vaihtoehdot. Vapaapäivän saat helposti kulumaan läheisessä kalastajakylässä, jota nykyisin kutsutaan Dubaiksi.
Matkat alkavat 13.1. ja 20.1. Myynti alkaa 15.5. aamulla 9.00.

Kaukomatkakaipuuseen Dominikaaninen tasavalta
Kaksi viikkoa tiukimpaan pakkasaikaan Karibian auringon alle kuulostaa houkuttavalta. Kun siihen lisätään 7 kierrosta golfia huippukentillä, golfauto, all inclusive viiden tähden hotellissa, niin tuskin tulee kotiin ikävä kesken kaiken ihanuuden. Matka-aika 10.1. – 24.1. ja myynti avataan 15.5. klo 9.00.

Kanarian saaret kutsuu myös golfareita
Teneriffa on talvilomakohteena tunnettu ja nyt sen Golf del Sur ja Amarilla -kentätkin tulevat tutuiksi helmikuun alussa tehtävällä ryhmämatkalla. Hotellimme on idyllisen kalastajakylän kupeella, mutta lyhyen ajomatkan päässä golfkentistä ja vilkkaasta Playa de las Americasista.
Matkaan lähdetään ke 29.1. ja 5.2. Myynti avataan 16.5. klo 9.00.

Kaikista näistä kohteista löytyy tarkempaa tietoa allaolevien linkkien takaa.
ms