Vanhimpien tourien avauskisat Lounais-Suomessa!

Aurinko golfissa M65 scr sarjan viisi parasta. Vasemmalla Aurinko Golfin tj. Arttu Pulkkinen.
Aurinko golfissa M65 scr sarjan viisi parasta. Vasemmalla Aurinko Golfin tj. Arttu Pulkkinen.
  • Aurinko golfissa M65 scr sarjan viisi parasta. Vasemmalla Aurinko Golfin tj. Arttu Pulkkinen.
  • N60 parhaat UGK kisassa
  • N70 parhaat UGK kisassa

N60 ja N70 tour

Saimme pelata tämän vuoden ensimmäisen tourin upeassa säässä Uudenkaupungin golfkentällä. Lämpötila hipoi hellerajaa auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta. Kenttä oli aikaisesta ajankohdasta huolimatta hyvässä kunnossa.

Kilpailu keräsi ennätysmäärän osanottajia, 56 pelaajaa. N60/N70 tour, joka pelataan tasoituksellisena lyöntipelinä, on löytänyt paikkansa ja tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon kilpailemisesta kiinnostuneille pelaajille. N60 sarjan voitti Riitta Salonen 71 lyönnin nettotuloksella ja vastaavasti N70 sarjan Ritva Määttä tuloksella 72.

Seuraava kilpailu on näissä sarjoissa 12.6 Tawastin kentällä. Ilmoittautuminen on menossa, tervetuloa mukaan nyt olleet ja myös uudet.

Terkuin Tellu Maunuksela

M75 tour

Tämä sarja pelasi samalla kentällä edellä mainittujen naisten sarjojen kanssa ja näin saimme kenttiä kiinnostavan paketin 112 pelaajaa. Aloitimme lähdöt pitkästä matkasta johtuen vasta klo 8.50. Aikaistamme Tawastin kisaan jonkin verran lähtöjä, joten päivä lyhenee illasta.

Järjestelyt Uudessakaupungissa tehtiin innostuneesti ja hyvällä rutiinilla tj. Uoti Hämäläisen johdolla. Tälle golfkentälle on aina mukava mennä kisoja järjestämään.

Päivän parhaat olivat scratch luokassa Pauli Ovaskainen MTG tuloksella 78. HCP luokan voiton otti Veijo Riikonen Hartolasta nettotuloksella 71. Seuraava osakilpailu Tawastissa 12.6.

M70 tour

Pelipaikkana oli upea Kultaranta Golf Resort Naantalissa. Nämä olivat toinen tour kisa nyt lähivuosina tällä kentällä. Viime vuonna avasimme M75 tourilla ja silloin oli järjestelyissä pientä harjoittelua. Nyt toimi kaikki laatujärjestelmämme mukaan. Pelaajilta tuli suuret kiitokset onnistuneesta tapahtumasta ja hyväkuntoisesta kentästä. Lounasajasta pientä valitusta, mutta senkin paikallinen golftoimenjohtaja Antti Kaartio lupasi laittaa kuntoon seuraavalla kerralla. Uskon että pidämme jatkossakin toureja tällä kentällä.

Päivän parhaat olivat scr luokassa tähän sarjaan uutena siirtynyt Arto Jokinen Master golfista tuloksena 75 lyöntiä. Hcp luokan paras oli Ilmo Heinonen Yyterin golfista 69 tuloksella. Seuraava osakilpailu Aulangolla Eversti kentällä 13.6.

M65 tour

Aurinko golf oli järjestelyvuorossa tällä tourille. Kun menin tiistaina pitämään valmistelukokousta ja keskustelemaan uuden toimitusjohtajan kanssa, hän kertoi olevan alalla uusi ja kokematon golf asioissa. Henkilökohtaisesti olin vähän jännittynyt, kuinka onnistumme. Kävimme asiat järjestelyjen osalta läpi ja hän paneutui innokkaasti asioihin. Kisat onnistuivat hyvin ja tulospalvelu puolella Johanna Ahti hoiti asiat erittäin mallikkaasti suurella kokemuksella.

Kenttä oli kohtalaisessa kunnossa, mutta ei aivan niin huippukunnossa, kuin edellä mainitut. Ajankohtaan nähden, kuitenkin hyvä.

Päivän paras scr luokassa oli menestyjä pitkältä ajalta Veijo Suomela Kymen Golfista tuloksena tällä kertaa 76 lyöntiä. Hcp luokan paras oli nyrkkeilymaailmasta tuttu nimi Elis Ask Nurmijärveltä tuloksella 69. Ymmärsin että hänen isänsä oli tämä maineikas nyrkkeilijä. Seuraava osakilpailu pelataan Hyvinkää golfissa 14.6.

Kaikkien tourien tulokset löytyy www.suomengolfseniorit.fi / golfbox kilpailukalenteri

terveisin Kari Hiukka