Peuramaa avasi Uudenmaan Aluetour-taiston

Pirjo ja Atso Mäkinen olivat saavutuksiinsa tyytyväiset
Pirjo ja Atso Mäkinen olivat saavutuksiinsa tyytyväiset
  • Pirjo ja Atso Mäkinen olivat saavutuksiinsa tyytyväiset
  • Ilona Blomqvist ja Ritva Havukainen tuulettivat voiton varmistuttua
  • Lampiväylän (16) griiniä mittailevat Pekka Seppälä, Ilkka Yli-Ojanperä, Kristian Toivio ja Jorma Seppälä.
  • Kisatuomari Markku Alhonen oli työsarkaansa tyytyväinen
  • Martti Honkala ja vastatehty birkku plakkarissa
  • Vanhan Peuran muistoisin väylä lienee 16?
  • Pihlajiston Matti ei yleensä jätä viimeistä puttia lyhyeksi

 Yleensä Peuramaa ylpeilee jo alkukaudella upeassa kunnossa olevilla väylillään ja griineillään, mutta tänään Aluetourin avauksen pääosaa näytteli upea sää. ”Hyvän tuulen” kenttänä tunnettu Peuramaa oli maineensa väärtti. Hienoinen tuulen vire piti itikat loitolla ja kuivasi sopivasti pintaan noussutta hikeä. Ennustettua sadettakaan ei saatu, joten niin kenttä- kuin sääolosuhteetkin olivat kaiken päivää kaikille samanlaiset.
Ennakkoon kisan kuuteen sarjaan oli ilmoittautunut jopa 160 osallistujaa, joten pitkää päivää ja vuorotyötä saivat viranhaltijat tehdä ennen kuin kaikki osallistujat olivat maaliin päässeet. Suuresta osallistujamäärästä johtuen lähdöt olivat pääosin 4-miehisiä ja silloin tietenkin kolmen hengen ryhmät joutuivat jossain vaiheessa hieman vuoroaan odottamaan.

Iloinen mieli oli vallitseva mieliala.
Terassilla Mäkisen pariskunnalta fiiliksiä kysyessäni oli kummallakin heti vastaus valmiina. Atso kertoi päässeensä hyvin lähelle sarjavoittajaa. Matti Kilpeläinen tuli nimittäin toiseksi tuloksella 68 ja Atso oli Matin merkkari. Pirjolla oli taas mielihyvä siitä, että kaikki heidän ryhmänsä pelaajat saivat päätösväylän avaukset jäämään viheriölle ja kaikki tekivät sillä myös parit.

Puolimatkan paussipaikalle saapui tyytyväisen oloisena Martti Honkala Kullo Golfista, sillä edellisen väylä 9:n tuloksena korttiin tuli pitkän chipin ansiosta birkku.

Kilpailutuomarina toiminut Markku Alhonen ei työtaakkaansa manannut. Etäisyysmittarin käytöstä kerran kyseltiin ja out-alueen päättymistäkin eräällä väylällä, mutta mitään isompia kiistakysymyksiä ei ilmennyt. Ristikkäin kulkevat kentät aiheuttivat hieman kulkuhapuilua vieraspelaajille, mutta viittoja tutkimalla ja oman kentän pelaajien avustuksella kaikki oikealle avauspaikalle löysivät.
Tulokset löytyvät Golfboxista.

Matti Santanen