Nevas Golf -ensin sadetta , sitten aurinkoa

Griinillä puttailevat (vas) Esa Nurmi,Yyteri Golf, Juha Lindqvist MeG ja Jarno Tuokko NG.
Griinillä puttailevat (vas) Esa Nurmi,Yyteri Golf, Juha Lindqvist MeG ja Jarno Tuokko NG.

M50 Haastajatourin kausi jatkui 04.06. Nevas Golfissa, jossa pelasimme yhdistelmän Rapu-Karppi. Toimitusjohtaja Henri Nissinen tiimeineen oli laittanut kaiken hienoon kuntoon kentällä ja toimistossa, ja SGS:n edustajalla ei ollut oikeastaan muuta tekemistä, kuin nostaa lippu salkoon, jakaa palkinnot ja ottaa taas lipun mukaansa.

Kenttä oli hyväkuntoinen, ja griinit sopivan nopeita. Aamupäivän lopulla pieni sadealue ylitti alueen, mutta edellisen viikonlopun sateisiin kyseessä oli enemmänkin kevyttä tihkusadetta. Iltapäivällä pelattiinkin sitten jo täydessä auringonpaisteessa ja heikossa tuulessa.

Nevaksen kenttä on aika lyhyt, keltaisilta ainoastaan 5637, ja aikomuksena olikin alun perin pelata se valkoisilta. Keskusteltuani tästä seuran pitkäaikaisen kapteenin ja seniorivetäjän Eero Aron kanssa päädyttiin kuitenkin pelaamaan keltaisilta. Tulosluettelosta päätellen tämä oli oikea ratkaisu. Moni pelaaja, joka ei ollut aiemmin pelannut Nevaksessa tai sattui ryhmään, jossa kukaan ei tuntenut kenttää, olikin vaikeuksissa muutamilla sokeilla rei’illä tai kohdissa, joissa avaus on sijoitettava oikeaan paikkaan jatkolyöntiä ajatellen.

Voittajaksi tuloksella 76 (+3) pelasi Pickalan Härri Mäkelä, seuraavina Messilän kaksikko Juha Sillman 78 (+5) ja Juha Lindqvist 79 (+6). Tuloksenteko ei tosiaan ollut helppoa ja CBA oli -2. Kilpailun kaikki tulokset löytyvät osoitteesta http://suomengolfseniorit.fi/golfbox-kilpailukalenteri#/competition/1773... . Kahden kilpailun jälkeen Rankingin kärjessä on Pickalan Harri Mäkelä perässään Messilän Juha Sillman ja Juha Lindqvist. Ranking löytyy täältä: http://suomengolfseniorit.fi/golfbox-kilpailukalenteri#/orderofmerit/86022 .

Kristian Toivio