Lahden Golfin talvinen kohokohta Pölkkygolfin MM-kisat lähestyy

Pölkkygolfin loppuväylää ja griini 9.
Pölkkygolfin loppuväylää ja griini 9.
  • Pölkkygolfin loppuväylää ja griini 9.
  • Kari Hiukka jakaa kisaohjeita harjoittelijoille

10. Lahden avoimet talvigolf-mestaruuskilpailut ja ”5. Pölkkygolfin MM -kisat” pelataan Takkulassa sunnuntaina 17.2.2019. Lahden Golfin talvigolf-kilpailukausi avattiin uudenvuoden aattona klo 12.00 25. kerran Tinatuoppi-kisalla. Sen jälkeen on jatkettu 13. Winter Tourin osakilpailuilla aina lauantaisin. Osakilpailuja on kaikkiaan seitsemän. Myös seitsemättä kertaa pelattavat reikäpelit ovat jo loppusuoralla.

Lahtihan on talviurheilukaupunki, joten itsestään on selvää, että myös talvigolf kuuluu sen reviiriin. Aivan normaalein kesägolfeväin Lahden kisaan ei lähdetä. Caddien taakkaa on helpotettu, sillä mailavalikoima on supistettu yhteen vapaavalintaiseen mailaan. Griinillä reikä on korvattu pölkyllä. Pallon katsotaan olevan kupissa, kun se pysähtyy gripin päähän kohteesta ja yhdellä lyönnillä annettuna mailanmitan päästä.

Kisa käydään tasoituksettomana lyöntipelinä kiertämällä 9 -reikäistä par 3 -kenttää kolme kertaa. Väylät ovat keltaisilta 100 – 115 metriä ja punaisilta 20 metriä vähemmän. Kilpailuun pääsee mukaan 90 ensiksi ilmoittautunutta. Molempiin lähtöihin otetaan 45 pelaajaa. Aamulähtö on klo 9.15 ja iltapäivälähtö klo 13.00. 
Ilmoittautuminen kisaan on jo menossa ja se päättyy torstaina 14.2 klo 18.00.
Lisätietoa jakaa Kari Hiukka, 0500 692 790 tai kari.hiukka@phnet.fi
Virallinen kutsu avautuu tästä.