Kevään matkat tulevat myyntiin

Golfia villihevosten seurassa Desert Springsissä
Golfia villihevosten seurassa Desert Springsissä.
  • Golfia villihevosten seurassa Desert Springsissä
  • Desert Springisin paikallissääntö
  • Belekiin ei mennä vain lyömään, - sinne mennään myös syömään
  • Belekin Glorian portin ohi ovat monet astuneet
  • Aarne Reiman. Mirja Tuisku ja Liisa Santanen Belekin niityillä 28.10.2018
  • Valle del Estessä kenttä, range ja puttausgriini ovat hotellin vieressä. Liisa Santanen, Tarja Moisander, Marjanna Puuska, Mauno ja Inga Hyyppä puttikisassa.
  • Griini tavoitteena, väyläosumasta ei väliä. Aki Kurronen mailan varressa Valle del Estessä.

Vaikka elelemme syksyn synkeimpiä aikoja, niin kevättä kohden menemme joka päivä, ja kevät tuo tullessaan mm. senioreille tarkoitetut golfmatkat. OnGolfin ja SGS:n kesken on taas laadittu monipuolinen matkamenu meitä varttuneimpia golfareita ajatellen.

Golfarin kevät alkaa jo tammikuussa, ainakin jos sen viettää Arabiemiraateissa. Kevään ensimmäiset SGS:n matkaajat lähtevät pelaamaan Ras al Khaimahin kentälle 13.1 ja 20.1.  Al Hamran kenttä on suunniteltu golfautolla ajettavaksi ja sen vuokra sisältyy matkalippuun, samoin kuin ilmainen rangekin. Luxusmatkan hotelli on viiden tähden Hilton, joka sijaitsee omalla rannalla ja lyhyen matkan päässä golfkentästä. Matka on jo nyt varattavissa.

Helmikuun 8. päivänä lähtevät Long Stay -pelaajat Portugalin Lagosiin, jossa viivytään yhtä mittaa maaliskuun puolelle asti. Kuukauden pituisen yhdistetyn golflomamatkan saa 2450 euron hintaan ja siihen sisältyy 16 kierrosta golfia, 8 illallista ja päivittäinen Spa-vierailu.
Paikkoja tähän kohteeseen pääsee varaamaan ti 6.11. alkaen.

Maaliskuun alussa 9.3. ja 16.3.Espanjan itärannikolla oleva Valle del Esten kenttä kutsuu golfareita Suomesta. Viime keväänä siellä vierailimme ja samalla tutustuimme myös Desert Springs kenttään, jonka nimikin jo kertoo sen luonteen. Matkakohteesta saa esimakua oheisista kuvista ja tuoreessa Seniorigolfari -lehdessä on myös yhden silmäparin kokemus ja näkemys viime keväältä.
Myynti tähän kohteeseen aukeaa ke 7.11.

Maaliskuun puolessa välissä on vuorossa perinteinen ja tuttu Belek sekä hotellina rauhallinen ja paljon kehuja saanut Gloria Verde, jonka 3 omaa kenttää tulevat tutuiksi ainakin kahden viikon matkalla.  All  inclusive -paketti tekee perillä olon todella edulliseksi.
Torstaina 8.11. on syytä olla valmiina heti klo 9.00 soittamaan matkavarausta.

Maalis-huhtikuun vaihteessa on suuntana Tunisia. Muutaman sapattivuoden jälkeen Sousse on taas mukana kevään golfohjelmassa. Hotelli on meille uusi Diar El Andalous, mutta sen vieressä olevat kentät Panorama ja Sea Course sitäkin tutumpia. Edullinen hinta on tämän kohteen vetonaula ja uskoakseni matka myydään loppuun muutamassa tunnissa ti 13.11. klo 9.00 alkaen.

Portugalin huhtikuu on kuulu kauneudestaan, ja ne samat kevätsäät valtaavat myös Etelä-Espanjan. Atalaya Park on ollut jo vuosia SGS:n vakiomatkakohde ja sen Old ja New Course kentät ovat tuttuja tuhansille senioreille. Jos muistat New Coursen mäkisenä ja pitkistä siirtymistä, niin nyt ne muistikuvat voit unohtaa, sillä hintaan sisältyvä golfauto helpottaa ja jouduttaa peliä tällä kentällä. Myynti avataan ke 14.11. klo 9.00.

Teksti ja kuvat Matti Santanen