Kevään 2020 golfmatkat varaustilanne

Belekin Gloria Verde,  Old Coursen sisäänkäynti
Belekin Gloria Verde, Old Coursen sisäänkäynti

Pelimatkoja on varattu varsin mukavasti ja kevään matkat ovat lähes täynnä. Näiden matkakuvausten jälkeen on tämän hetken (20.12.2019) varaustilanne. Kunkin matkan matkakuvaukseen pääset klikkaamalla matkan otsikkolinkkiä.

Tuttuun ja totuttuun tapaan on OnGolf taas matkojen järjestäjä ja omat seniorimme matkojen vetäjinä.

Kaikkiin näihin matkoihin varaukset
- puhelimitse 0300 870 520 tai
- netistä www.ongolf.fi/golfseniorit

Belek, Turkki, 21.3 ja 28.3.

Turkki on ollut viime päivinä runsaasti uutisotsikoissa, mutta Belekin suosiota uutiset eivät ole vähentäneet. Gloria Verde, hotelli pinjametsikön keskellä ja meren tuntumassa, on vuosien mittaan tullut tutuksi sadoille SGS:n senioreille. Viehättävät kentät, saunat, runsautta pursuavat buffet-pöydät ja baarin varustus, ja kaikki all inclusive, niin olosuhteissa ei toivomisen varaa juuri ole.
Varaustilanne 20.12.2019: tilaa kahden viikon matkalle ja ensimmäisen viikon viikon matkalle.

Fairplay, Espanja, 26.3. ja 2.4.

Aurinkoinen Andalusia on maineensa väärtti ja sinne suuntaamme maalis-huhtikuun vaihteessa. Kenttänä ja hotellina Fairplay Golf & Spa Resort on meille uusi tuttavuus, mutta varmaan tutustumisen arvoinen. Hotelli on luokiteltu 5 tähdellä ja golfkenttä juuri modernisoitu.
Viikko-ohjelmaan sisältyy 4 kierrosta golfia omalla kentällä ja yksi kierros Montemediossa.
Vapaapäivänä voi rentoutua hotellin kylpylässä tai vierailla noin tunnin ajomatkan päässä olevilla Gibraltarin kallioilla.
Varaustilanne 20.12.2019: ensimmäiselle viikolle tilaa, kahden viikon matkalle 1 paikka jäljellä ja jälkimmäiselle viikolle 2 paikkaa jäljellä. 

Hammamet, Tunisia, 10.4. ja 17.4.

Tunisia on muutaman sapattivuoden jälkeen kirinyt mukaan golfareiden suosikkikohteeksi.
Tällä kertaa matkamme suuntautuu Hammametiin ja siellä hyvätasoiseen rantahotelli Sentido Pheniciaan. Lyhyehkön sukkulabussimatkan päässä olevalla Citrus-klubilla on kaksi kenttää,
Les Oliviers ja La Foret. Nimistäkin voi jo hieman lukea kenttien luonteesta. Oliivien lomassa ollaan enimmäkseen tasaisella alustalla, mutta kun metsäkentälle mennään, niin siellä tulee pieniä mäkiäkin vastaan. Mielenkiintoisia kenttiä molemmat, Ronald Freamin käsialaa.
Edullinen matkahinta sekä all inclusive sisältäen myös kokopäiväisen pelioikeuden ovat tämän kohteen vetonauloja. Yksin matkaavia houkuttanee myös edullinen oman huoneen lisä, 65€/vk.
Varaustilanne 20.12.2019: ensimmäiselle viikolle tilaa, 2 viikon matkat täynnä, jälkimmäiselle viiklle tilaa 

Espanja, La Finca 5.3. ja 21.3.2020 PERUTTU
Espanja| Guadalmina 5.3. ja 12.3.2020

Alle tunnin matkan päässä Malagan lentoasemalta sijaitseva Guadalmina Golf & Spa on yksi alueen tunnetuimmista resorteista. Hyvätasoinen 4-tähden hotelli sijaitsee rannalla ja Guadalmina South-kentän vieressä. Hotellin asiakkaat pääsevät starttaamaan kierroksensa Guadalmina South kentälle hotellin lähimmältä väylältä numero 11. South kenttä on Espanjan toiseksi vanhin golfkenttä ja sitä pidetään sisarkenttäänsä Northia haastavampana. Matkan aikana pelataan myös Guadalmina North, jossa pinnanmuodot, vesiesteet ja puut tuovat vaihtelua peliin. Peliohjelmassa on lisäksi Valle Romano sekä tasokas Rio Realin kenttä. Matkan hintaan sisältyy puolihoito ruokajuomineen.

Ja siis kaikkiin näihin matkoihin varaukset
- puhelimitse 0300 870 520 tai
- netistä www.ongolf.fi/golfseniorit